22/9/2016
Vic ens ha fet vibrar! #MMVV

Ecofestes, celebra la correcta implantació del sistema de gots reutilitzables a Vic en el transcurs del Mercat de Música Viva de Vic.

En la passada edició del 2015 l'espai Sucre va servir també com a prova pilot per a l'implantació del sistema de gots reutiltizables, repartint-ne més de 6500, sent un èxit en el desenvolupament de la prova.

Així, durant tots els concerts del MMVV 2016 a 34 barres de la ciutat i en els diversos espais del festival s'han repartit més de 20.000 gots reutilitzables, i incorporant també màquines H2GO (màquines que permeten esclarir el got i esborrar l'olor o el sabor de la beguda anterior) a diversos punts del festival.


Amb la implantació dels gots en un esdeveniment com el MMVV s'ha aconseguit estalviar més de 450 kg de plàstic, i contribuir al fet que els espais del festival i de l'entorn quedin nets i lliures de residus plàstics, ajudant a gestionar millor els residus i a fer-ho de forma més ràpida.

Cada dia són més, els esdeveniments que volen sumar-se a implantar el sistema de gots reutilitzables, i repensar un model de festa més respectuosa amb l'entorn i ecològicament sostenible.Hemeroteca

Aquí trobareu totes les notícies publicades. Les podeu cercar per dates o bé per paraula clau
_

Alguns dels nostres gots reutilitzables s'han rentat 140 vegades i continuem amb bones condicions de serigrafia.

ECOFESTES
c/ Estació 42-44, 08650 Sallent
Barcelona (Catalunya)
Tel. +34 93 837 15 48

Contactar Contactar