Inici->Ecologia->Respectem el medi ambient
Respectem el medi ambient

Ecofestes neix de l’aposta pel medi ambient creant noves solucions ecològiques per a les festes.
Aquest respecte no és del tot complert si dins el procés de producció i distribució dels nostres productes no tenim en compte un
seguit de mesures que ens diferencien.

Totes les inversions d’Ecofestes estan dirigides a una major potenciació de les energies renovables dins els processos de producció i distribució.

Procés de refrigeració de motlles d'injecció amb circuit tancat d'aigua, evitant així utilitzar més recursos naturals dels necessaris.
Utilització de Polipropilè per tots els nostres productes, ja que és el material més reciclable i menys contaminant si la seva fi fos la incineració.
Acostament de distàncies entre el procés d'injecció del got amb el de serigrafia, evitant trajectes de transport llargs per reduir emissions de CO2.
Serigrafia amb tintes no contaminants i aptes per l’us domèstic.
Depuració i recuperació de dissolvents i productes químics dins el procés de serigrafia, evitem així llençar-los al clavegueram o xarxa publica de residus.
Embossat dels gots dins la caixa amb bossa de material compostable fabricat amb fècula de patata, per poder-la dipositar als contenidors de matèria orgànica.
Recuperació, reutilització o reciclatge de les caixes de cartró retornades pel client.
Palet embolicat amb plàstic de 7 micres per reduir els residus plàstics. Diposita'l al contenidor de reciclatge.
Instal.lació de plaques solars a la nau del procés de serigrafia. Transport de comandes a zones properes amb vehicle elèctric.
_

Ecofestes es compromet amb la reducció dels vostres residus plàstics, el nostre equip resta a la vostra disposició.

ECOFESTES
c/ Estació 42-44, 08650 Sallent
Barcelona (Catalunya)
Tel. +34 93 837 15 48

Contactar Contactar